dimarts, 2 de juliol del 2013

Estiu

Després de tres mesos, reenprenem un altre cop l'actualització del Blog. Durant estos mesos s'ha acabat la temporada de bàsquet (al final en uns resultats satisfactoris), recuperant a moltes de les lesions que vam tenir. També ja ens estem plantejant quin serà l'equip de la propera temporada, i pensem que pot ser una temporada molt, molt bona (amb noves incorporacions a l'equip, algunes que ja van estar-hi).

A part d'això, ja han passat els 6 mesets del Decathlon (volant com sempre) i ara ja torno a estar de guaita, directament al poble (quin luxe!).

Pel que fa al tema de córrer... ho he deixat molt de banda, massa coses pel cap. Treballs de les assignatures del Màster, treball fi de Màster, nivell 2 d'entrenador de bàsquet, entrenaments, carnet de moto A2, organització del 3x3 de bàsquet i del campus i per acabar la feina, que sinó era el Decathlon és la de guaita... Ara a principis de juliol ja estic acabant gairebé totes les coses i per això em digno a actualitzar, encara que només sigue per fer-ne cinc cèntims. Espero la setmana que ve tornar-me a posar en forma, que em fa falta!

I a seguir preparant la temporada pròxima, tot i que abans ve el Campus, ja que el 3x3 ja està fet i va ser un èxit!